İzledim: The Nice Guys (İyi Adamlar)

Eğlenceli, sıradan olmayan ve kaliteli bir film izlemek amacıyla yaptığım kısa araştırma sonrasında İyi Adamlar yani The Nice Guys filmini izlemek için belirledim ve izledik. Büyük bir beklenti söz konusu olmamakla birlikte sıkılmadan izlenebilecek, dahası keyif de veren bir film olduğunu söyleyebilirim.

Öncelikle iyi bir oyuncu kadrosuna sahip, biraz da aykırı bir film The Nice Guys, 2016 yapımı ve güncel IMDB puanı 7.4. Bu puan bile aslında filmin en azından kesinlikle izlenmesi gerektiği anlamına geliyor. Jackson Healy rolünü Russell Crowe, Holland March rolünü de Ryan Gosling canlandırıyor. Kim Basinger‘ın da küçük de olsa bir rolü olduğunu ancak canlandırdığı Judith Kuttner rolünün filmde oldukça önemli bir yere sahip olduğunu belirteyim.

Filmin gizeminin kaçmaması adına konusundan bahsetmek pek doğru değil. Polisiye tadında olmakla birlikte kara mizah ögeleri de bolca yer alıyor. Birçok sahnede kendinizi aniden kahkaha atarken bulabilirsiniz. Neyin ne olduğunu filmin sonunda öğreniyorsunuz ve açıkçası kolay kolay da tahmin edilebilecek gibi görünmüyor.

The Nice Guys (İyi Adamlar) Filminden Bir Replik

– Siz ile bizzat konuşmak istiyorum dedim!

– Neden onu davet etmiyoruz?

– Evde hayvan yasak canım!

The Nice Guys (İyi Adamlar) Fragramanı

7

İzlenebilir

Eğlenmek, gülmek ve biraz da aksiyon sahneleri izlemek istiyorsanız senaryosu ve replikleriyle öne çıkan The Nice Guys (İyi Adamlar) filmini izleyebilirsiniz.

  • Puanım 7
filmİyi AdamlarKim BasingerRussell CroweRyan GoslingsinemaThe Nice Guys
Yorumlar (0)
Yorum Yap